Birgitte Lund

CORALLION Vippeserum ….kan jeg klart anbefale, den er lige så effektiv, som den almindelige og jeg har en kunde som er allergisk for den almindelige, Hun kan sagtens tåle denne. Så den kan varmt anbefales. Mange hilsner fra Birgitte Negle Design Randers – Godkendt Grøn Klinik & Grøn Salon

Pernille Kær 

 Vil lige skrive en stor ros til den nye grønne corallion vippeserum . Har brugt vippe serum i mange år , men er lige pludselig blevet allergisk over for rigtig meget ,også makeup tåler kun nilens jord . Har savnet så meget mine lange vippe, snakkede med Dennis om mit problem og blev anbefalet denne nye grønne serum .Er så glad at jeg har fundet en seum jeg kan tåle og efter 2 uger kan jeg se de er blevet lidt længere . Kan varm anbefale den til personer med meget sarte øjne

Lise Nørager

Lige en anbefaling herfra. Min mand fik en begyndende måne. Så vi prøvede hårserumet. Skal lige siges at han overhovedet ikke troede på det. Men der gik ikke lang tid, så kom der små dun, og nu er det fuldstændig dækket af hår.

Så den største anbefaling herfra. MVH. Lise Nørager

Line Lindhard

KÆMPE anbefaling af Aphro Celinas Vippeserum. Har kun brugt den i cirka 1,5 måned, og ser allerede den VILDESTE forandring. Varmeste anbefalinger herfra.

Josefine Madsen

Super gode produkter! Kæmpe anbefaling herfra. Min kæreste har prøvet hårserum og brugt den i SKÆGGET pga huller og manglende vækst! Allerede nu efter 2 mdr. er der en tydelig forskel! Hullerne er ikke ligeså tydelige, nogle af hullerne er helt væk og resten af skægget er blevet tættere og mere markant. Glæder mig til at se det endelige resultat! Jeg bruger selv vippeserum og er klart til bedste jeg har prøvet! Hurtigt resultat og svier ikke som jeg tidligere har oplevet med andre mærker!

Klip O Kjær Farø

Vi vil til en hver tid anbefale VippeSerum Aphro Celina, den bedste serum vi til dato har prøvet!

Christina Snedker Larsen 

 Jeg har nu haft flere forskellige Øjenvippe Serummer inde i min klinik, men kan uden tvivl sige at denne er absolute den bedste Vippeserum jeg har haft inde, mine kunder er så begejstret for den, og kan allerede se en forskel på deres vipper efter 2-3 uger hvilket jeg ikke har oplevet før.

Derudover er jeg virkelig imponeret over deres Hårserum, på bare 1 måned har vi kunnet se en kæmpe forskel på min mands hår, de grå hår har ændret farve til mørkt og vi kan se der kommer gang i de dovne hårsække igen, og hans skægvækst er også blevet tættere! Virkelig positivt overrasket over deres fantastiske produkter.

Anbefaling fra Kunde på Instagram

Se flere anbefalinger på Facebook

aphro-celina-video-facebook-tordaltrading
Video fra FaceBook.com/Tordaltrading
plakatbanner-aphro-celina-serum-med-hund
En Hund efter Godbidder!