oil-treatment-kitoko

Tordal Trading

Distributør af Aphro Celina Serum, MODE og KITOKO ASP luxury Haircare, Body Lines, Chokolade Trøfler.

Aphro Celina Serum

Aphro Celina Scandinavia by Tordal er distributør i hele Skandinavien af det Tyske Top Brand Aphro Celina. Disse Produkter kan Kun bestilles hvis du er Forhandler . Ønsker du at samarbejde som Forhandler se mere her. Er du Privat Kunde se Nogle af Vores Forhandlere her.

Aphro Celina VippeSerum

VippeSerum/BrynSerum holder cirka 3-4 måneder, hvis det anvendes dagligt. Når du er tilfreds med længden af dine vipper (efter den indledende vækstfase på 6-8 uger), behøver du ikke længere at anvende Serummet dagligt, men blot 2-3 gange om ugen for at vedligeholde dine Vippers længde. Da vil beholderen kunne dække dit forbrug længere end 3-4 måneder.


Aphro Celina VippeSerum Classic 3 ml

Produkt ID: APCVippeserum 01

Aphro Celina Classic Eyelash er et dokumenteret effektivt ØjenvippeSerum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere Øjenvipper på kun 4-6 uger.

Penslen føres forsigtigt langs Vippekanten fra Øjenkrogen og ud, præcis som en Eyeliner.

VippeSerummet anvendes 1 gang om dagen, helst om aftenen efter afrensning. Mængden på penslen er Nok til at applikere på Begge Øjne.

Anvend et så tynd lag som muligt. Det er Kun nødvendigt at bruge Serummet på Øverste Vipper, da produktet bliver overført til de Nederste Vipper, Når du Blinker.

Når Øjenvipperne har opnået den ønskede længde, anvendes produktet 2-3 gange ugentligt, for at Vedligeholde Effekten. Aphro Celina kan anvendes i kombination med kunstige vipper.

aphrocelinaclasicsvippeserum
Aphro Celina VippeSerum Classic

Aphro Celina VippeSerum Corallion 3 ml

Produkt ID: APCVippeserumCoral02

ØjenvippeSerum Corallion er Aphro Celina`s Grønne VippeSerum. Den er ekstra plejende og særligt velegnet til dem med følsom hud.

Corallion er godkendt til salg og på positiv listen hos Grøn Salon & Grøn Klinik. Det virksomme stof i Corallion er baseret på naturlige ingredienser fra Koral.

Effekten vil normalt indtræffe efter ca. 4-8 uger.

TIP: Du kan med fordel anvende Serummet morgen og aften i en periode, for at opnå en hurtigere effekt.

Kan både anvendes til Vipper og Bryn.

aphrocelinavippeserumcorallion
Aphro Celina VippeSerum Corallion

Aphro Celina VippeSerum

Deluxe 3 ml

Produkt ID: APCVippeserumDelux03

ØjenvippeSerum Deluxe ( 2 i 1 produkt) har samme effekt som ved brug af VippeSerum Classic, men indeholder flere plejende ingredienser, som Hyaluron og Biotin, der holder Vipperne dybt Hydreret. Corallion er et godt valg, til Dig der både bruger VækstSerum og Vippe Conditioner.

aphrocelinadeluxevippeserum
Aphro Celina DeLuxe 3 ml

Aphro Celina BrynSerum 3 ml

Produkt ID: APCBrynserum04

Aphro Celina Eyebrow er en dokumenteret virkningsfuld ØjenbrynSerum, der kan hjælpe dig til at få smukkere, fyldigere og mere markerede Øjenbryn på ca. 8 uger.

Når du gerne vil have stimuleret væksten af dine bryn og samtidig pleje huden. Det bliver gjort med ingredienser som Biotin og hyaluronsyre.

Serummet påføres nemt med penslen på hele brynet eller det område du ønsker at stimulere hårvæksten i. Vores Brow Serum er mere kraftfuld end den klassiske ØjenvippeSerum, idet den indeholder bl.a. koffein til at øge effekten. Derfor anbefaler vi Ikke BrynSerum til Vipperne.

Du skal påføre serummet på afrenset og tør hud, én gang om dagen. Det kan evt. være ved sengetid.

Når du har brugt produktet i ca. 4-6 uger, vil du opleve at hårene har en bedre og stærkere struktur, der bliver sat ny vækst i gang, og hårstråene bliver længere og mere glansfulde.

Serummet indeholder ikke olie og påvirker derfor ikke permanent makeup.

aphro-celina-brynserum
Aphro Celina BrynSerum
foer-og-efter-billede-brug-af-Aphro-celina-vippeserum
Før og Efter Billede efter brug af Aphro Celina VippeSerum

Bliv Forhandler af Vores Produkter

aphro-celina-brochure-vippeserum
stort-display-med-alle-produkter-Aphro-Celina-Serum
Stort Display medfølger ved bestilling af alle 5 produkter fra Aphro Celina