Aphro Celina Scandinavia by Tordal er distributør i hele Skandinavien af det Tyske Top Brand Aphro Celina. Disse Produkter kan Kun bestilles hvis du er Forhandler . Ønsker du at samarbejde som Forhandler se mere her. Er du Privat Kunde se Nogle af Vores Forhandlere her.

aphro-celina-display

Tryk på billedet for at læse om alle Aphro Celinas produkter i brochure online.

Aphro Celina VippeSerum

VippeSerum/BrynSerum holder cirka 3-4 måneder, hvis det anvendes dagligt. Når du er tilfreds med længden af dine vipper (efter den indledende vækstfase på 6-8 uger), behøver du ikke længere at anvende Serummet dagligt, men blot 2-3 gange om ugen for at vedligeholde dine Vippers længde. Da vil beholderen kunne dække dit forbrug længere end 3-4 måneder.

Aphro Celina VippeSerum Classic 3 ml

Aphro Celina Classic Eyelash er et dokumenteret effektivt ØjenvippeSerum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere Øjenvipper på kun 4-6 uger.

Penslen føres forsigtigt langs Vippekanten fra Øjenkrogen og ud, præcis som en Eyeliner.

aphrocelinaclasicsvippeserum
Aphro Celina VippeSerum

VippeSerummet anvendes 1 gang om dagen, helst om aftenen efter afrensning. Mængden på penslen er Nok til at applikere på Begge Øjne.

Anvend et så tynd lag som muligt. Det er Kun nødvendigt at bruge Serummet på Øverste Vipper, da produktet bliver overført til de Nederste Vipper, Når du Blinker.

Når Øjenvipperne har opnået den ønskede længde, anvendes produktet 2-3 gange ugentligt, for at Vedligeholde Effekten. Aphro Celina kan anvendes i kombination med kunstige vipper.

NYHED: Aphro Celina har udviklet og fornyet Corralion Vippe/BrynSerum

Aphro Celina Corallion -Nu i forbedret udgave

Aphro Celina VippeSerum Corallion 3 ml

Vippe- & BrynSerum er Aphro Celina`s Grønne VippeSerum. Den er ekstra plejende og særligt velegnet til dem med følsom hud.

Prime er godkendt til salg og på positiv listen hos Grøn Salon & Grøn Klinik. Det virksomme stof er baseret på naturlige ingredienser fra Koral.

Effekten vil normalt indtræffe efter ca. 4-8 uger.

TIP: Du kan med fordel anvende Serummet morgen og aften i en periode, for at opnå en hurtigere effekt.

Kan både anvendes til Vipper og Bryn.

Corallion er et godt valg, til Dig der både bruger VækstSerum og Vippe Conditioner.

corailion
Aphro Celina Vippe- og BrynSerum Prime

Aphro Celina VippeSerum Deluxe 3 ml

ØjenvippeSerum Deluxe ( 2 i 1 produkt) har samme effekt som ved brug af VippeSerum Classic, men indeholder flere plejende ingredienser, som Hyaluron og Biotin, der holder Vipperne dybt Hydreret. En VippeSerum som conditioner.

aphrocelinadeluxevippeserum
Aphro Celina DeLuxe 3 ml

Aphro Celina BrynSerum 3 ml

Aphro Celina Eyebrow er en dokumenteret virkningsfuld ØjenbrynSerum, der kan hjælpe dig til at få smukkere, fyldigere og mere markerede Øjenbryn på ca. 8 uger.

Når du gerne vil have stimuleret væksten af dine bryn og samtidig pleje huden. Det bliver gjort med ingredienser som Biotin og hyaluronsyre.

Serummet påføres nemt med penslen på hele brynet eller det område du ønsker at stimulere hårvæksten i. Vores Brow Serum er mere kraftfuld end den klassiske ØjenvippeSerum, idet den indeholder bl.a. koffein til at øge effekten. Derfor anbefaler vi Ikke BrynSerum til Vipperne.

Du skal påføre serummet på afrenset og tør hud, én gang om dagen. Det kan evt. være ved sengetid.

Når du har brugt produktet i ca. 4-6 uger, vil du opleve at hårene har en bedre og stærkere struktur, der bliver sat ny vækst i gang, og hårstråene bliver længere og mere glansfulde.

Serummet indeholder ikke olie og påvirker derfor ikke permanent makeup.

aphro-celina-brynserum
Aphro Celina BrynSerum
foer-og-efter-billede-brug-af-Aphro-celina-vippeserum
Før og Efter Billede efter brug af Aphro Celina VippeSerum

Bliv Forhandler af Vores Produkter

Aphro Celina Serum – 7 kvalitets produkter ( Vippe- & BrynSerum, samt Hår- og SkægSerum, og Hyaluron Ansigtsmist)


Aphro Celina Serum
 indeholder kun naturligt forekommende konserveringsmidler, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner.

Ingen af Aphro Celinas produkter indeholder parfume, farvestoffer eller parabener. Aphro Celina er udviklet og produceret i Tyskland, hvor det kontrolleres af de tyske myndigheder. Tysk topkvalitet når det er bedst!

Aphro Celina VippeSerum findes i 3 Varianter: Classic, Deluxe, Prime.

Derudover er der udviklet en speciel effektiv BrynSerum.

Til Hår og hovedbund, der også kan anvendes til skæg en Hårserum der er effektiv mod hårtab og bare pletter. Serummet stimulerer vækstfasen og øger antallet af strå i hver hårsæk. Hår- og SkægSerum med pipette føres i 50 ml. Derudover har Aphro Celina også udviklet en fornyet udgave af Hår- og SkægSerum til mindre hudområder – som ved tindinger, bare pletter og tyndt skæg. En 30 ml spray.

Til Ansigtshuden er der udviklet en Intensiv FugtighedssprayMicrohyaluron.

Læs mere om Aphro Celina Serum i Brochuren herunder (tryk på billedet).

aphro-celina-display
Stort Display medfølger ved bestilling af alle 6 produkter fra Aphro Celina