oil-treatment-kitoko

Tordal Trading

Distributør af Aphro Celina Serum, MODE og KITOKO ASP luxury Haircare, Body Lines, Chokolade Trøfler.

Bliv Forhandler -ansøg her

Vil Du gøre forretning med os? Blive Vores Forhandler?

Kom Med I Vores Netværk af Forhandlere i Skandinavien af Aphro Celina´s produkter og få gratis henvisninger af Kunder i dit Nærområde. Har Du en Web Shop eller Hjemmeside Linker Vi gerne til den.

Vi ønsker et Godt samarbejde og vil gerne Invitere Dig som Forhandler til vores Nyheds Forum med gode Tilbud, inspiration til markedsføring og bedre salg, samt deling af erfaringer med Aphro Celina´ s Produkter.

Endvidere forhandler vi MODE – ASP luxury Haircare: produkter til hårstyling og finish. KITOKO – ASP luxury Haircare: hårshampoo og plejeprodukter.

BODY LINES original: voks produkter til hårfjerning (vibes – hygiejnisk og bakteriefrit).

Vi har grafisk produceret materiale på print som du frit kan bruge i forretningsøjemed uden beregning. Alt hvad vi poster på sociale medier er du som Forhandler velkommen til at bruge på egne sider.

Virksomheds Navn

Alle Oplysninger er nødvendige, for at Vi kan sætte dig på Vores Landkort af Forhandlere i Skandinavien. Vigtigt så Vi kan forbinde Dig som Forhandler i Vores Netværk Aphro Celina Scandinavia.

Du er samtidig med i Vores Nyheds Forum og kan gøre gavn af vores markedsføringsmateriale, gode Tilbud, Inspiration med mere. Du kan selvfølgelig afmelde nyhedsbreve med et klik nederst i vores mails.

Vi har flere Forhandlere i Danmark: Skønhedsklinikker, Frisører, Kosmetologer, NegleSalon, Vippeklinikker, Parykhuse med flere.

Vi kontakter dig snarest efter modtagelse af din ansøgning.

aphro-celina-scandinavia-by-tordal-logo
Aphro Celina Scandinavia by Tordal logo
opstilling-aphro-celina-serum-produkter-brochurerr-brochurr
Aphro Celina Serum
lille-logo-sort-guld-tordal-trading

Kontakt: tordaltrading@gmail.com

Tordal Trading

Dennis Jensen

Telefon: 52 33 50 60

MODE – ASP luxury Haircare

KITOKO – ASP luxury Haircare