Serum er både til Hår & Skæg

mandmedskægliggerned
Aphro Celina Serum både til Hår og Skæg

Aphro Celina Hår- & Skæg Serum

Aphro Celina Hår– & Skæg Serum 50 ml (inkl.. pipette)

Nyhed:

Aphro Celina Hår- & Skæg Serum 30 ml (spray)

Vores HårSerum kan anvendes til både hovedhår og skæg, og er nem at anvende. Serummet kan både bruges til bare områder, eller i hele håret & skæget.

Den kræver Kun 2 enkle Steps:

Daglig brug af din Hår- & Skæg Serum mindst 4 timer før Bad, eller når du har tørret dit Hår efter badet, hvor den efterfølgende masseres godt ind i hovedbunden & skægget.

Anvendelse: Place’r pippette direkte ved hovedbund, eller ansigtshud i skæg området. Start med få dråber, alt efter størrelse af område der behandles. Masse’r herefter forsigtigt ind og lad derefter Serum naturligt absorbere. Dvs. lad det lufttørre.

Den opgraderet udgave er i Spray form, der fordeler produktet over området, hvorefter det masseres forsigtigt ind i hovedbunden. Fungerer på samme måde som før, men er mere effektiv, idet den er opgraderet med nye ingredienser der stimulerer hårvæksten.

Efter ca. 3 måneder vil du se en synlig forbedring af din hårvækst, men lad endelig behandlingen fortsætte lidt endnu, for at bibeholde de gode resultater, så du er bedst sikret mod hårtab.

Aphrocelinahårserum
Aphro Celina Hår- & Skæg Serum 50 ml med pipette
aphro-celina-haar-og-skaeg-serum-spray-30ml
Aphro Celina Hår-& Skæg Serum 30 ml spray

Aphro Celina Serum til Hår & Skæg indeholder det aktive molekyle (ICP). Det er videnskabeligt bevist at ICP som stimulerer hårvæksten, revitaliserer, “vækker” hvilende hårsække og øger antallet af hår. Udover det aktive stof, indeholder alle vores sera, desuden plejende ingredienser, der bidrager til et hurtig og effektivt resultat.

Aphro Celina Hår & Skæg Serum – Kliniske studier har vist at 9 ud af 10 testpersoner oplevede en bedring efter 3 måneder. Dette tal dækker dog over meget forskelligt opnået resultat. Lige fra meget lidt vækst til meget vækst.
Det afgørende punkt er om der stadig er lidt “liv” nede i hårsækkene, er der det vil produktet kunne gøre en stor forskel for dig.

1 flaske er rigeligt til at vurdere om det har værdi at investere i nr 2. Alt efter hvor store områder der behandles vil der være til Ca. 4-8 måneder i flasken (50ml). Typisk vil man kunne begynde at se effekt efter Ca. 2-3 måneder. Ved anvendelse – 1 gang dagligt.

Nyhed: Aphro Celina har fornyet og opgraderet Hår & Skæg Serum -mere effektiv, nemmere at fordele, se video herunder!

Ny formel – samme effekt! Godkendt til salg (positiv listen) hos Grøn Salon og Grøn klinik.
Specielt velegnet til mindre områder som tinninger, bare pletter og tyndt skæg.


ANVENDELSE: Spray 1-2 gange på de områder der skal behandles og masser efterfølgende godt ind.
Indeholder Capixyl, Bisabolol Natural og Black Sea Oil samt en aktiv ingrediens fra Koral udviklet i laboratoriet.

NB! Alle vores produkter er 100% dermatologisk testet, og opfylder de strenge europæiske kvalitetskrav for kosmetik, og er udviklet UDEN test på dyr.

Aphro Celina Hår/Skæg Serum nu i opgraderet udgave!
hårførogefteraphrocelinarårserum
Behandling med Aphro Celina Hår/SkægSerum efter 3 måneder
behandlingmedaphrocelinahårogskægserumførogefter
Behandling med Aphro Celina Hår/SkægSerum efter 3 måneder
foer-og-efter-billede-behandling-med-aphro-celina-haerserum
Behandling med Aphro Celina HårSerum Før og efter!