BODY LINES Eye Vibes Expert (50 sæt)

Du skal logge ind på din kundekonto for at bestille produkter til din forretning.

Husk login på din kundekonto

BODY LINES Eye Vibes Expert (50 sæt)

body-lines-eye-wibes-aeske-med-25-saet-tordal-trading

Beskrivelse

Perfekte Øjenbryn på få minutter. Brynene får præcis den form der ønskes. Hygiejnisk og Bakteriefrit – Løber ikke, drypper ikke.

Spar Tid og penge – Giv Dig selv og Kunden en bedre Oplevelse.

Voks strips kan opvarmes med Føn eller i hænderne. Endvidere kan Varmeplade (Heater) tilkøbes. Brug Body Lines Pre Wax før behandling og Body Lines After Oil efter Woks-stripsen er fjernet.

BODY LINES er Voks Produkter mod Uønsket Hårvækst i Ansigtet. Produkterne og behandlingerne findes hos førende frisører og Vores Forhandlere. BODY LINE VIBES findes til kind, over mund, hage, ører, næse, og øjenbryn og mellem bryn (se nederst på siden). Alle produkter fra BODY LINES er klinisk testede, for at sikre at produkterne er optimale for dig at tilbyde dine kunder. Alle produkter er helt uden farvestoffer og parfumer. BODY LINES har udviklet et helt nyt værktøj, som letter din arbejdsgang og er en langt hurtigere metode til at betjene dine kunder på. BODY LINES produkterne fjerner alt fra fine dun til selv de groveste hår, med en behandlingstid på få minutter. Behandlingerne er langt mere smertefrie end andre metoder på markedet, og helt uden risiko for skoldninger og forbrændinger.

Der er 50 sæt i en pakke: Eye Vibes Expert.

Se evt. Produkt video på BODY LINES

Brand

Body Lines Original

Body Lines Original er Eye-vibes til at forme og korrigere Øjenbrynene samt evt. hår mellem dem, ved hjælp af voks, før- og efterbehandling af hudområdet. Hygiejnisk, effektivt og smertefri hårfjerning og korrigering af øjenbryn.
body-lines-eye-wibes-aeske-med-25-saet-tordal-trading
Bestilling0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0