Start Kit (50 sæt Eye Vibes Expert, Pre Wax, After Wax Oil)

Du skal logge ind på din kundekonto for at bestille produkter til din forretning.

Husk login på din kundekonto

BODY LINES Start Kit

Eyebrow Vibes Expert

Kategori: Tags: , ,
body-lines-eye-wibes-aeske-med-25-saet-tordal-trading

Beskrivelse

Start Kit til at lave de perfekte øjenbryn, med 50 sæt Eye Vibes Expert samt 

1 stk. Pre Wax 100 ml og 1 stk. After Wax Oil 100 ml

BODY LINES er Voks Produkter mod Uønsket Hårvækst i Ansigtet. Produkterne og behandlingerne findes hos førende frisører og Vores Forhandlere. BODY LINE VIBES findes til kind, over mund, hage, ører, næse, og øjenbryn og mellem bryn.

Alle produkter fra BODY LINES er klinisk testede, for at sikre at produkterne er optimale for dig at tilbyde dine kunder. Alle produkter er helt uden farvestoffer og parfumer.

BODY LINES har udviklet et helt nyt værktøj, som letter din arbejdsgang og er en langt hurtigere metode til at betjene dine kunder på. BODY LINES produkterne fjerner alt fra fine dun til selv de groveste hår, med en behandlingstid på få minutter. Behandlingerne er langt mere smertefrie end andre metoder på markedet, og helt uden risiko for skoldninger og forbrændinger.

se evt. produktvideo BODY LINES

Brand

Body Lines Original

Body Lines Original er Eye-vibes til at forme og korrigere Øjenbrynene samt evt. hår mellem dem, ved hjælp af voks, før- og efterbehandling af hudområdet. Hygiejnisk, effektivt og smertefri hårfjerning og korrigering af øjenbryn.
body-lines-eye-wibes-aeske-med-25-saet-tordal-trading
Bestilling0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0