Om Tordal Trading

1 Juli 2019 gik mit store ønske i opfyldelse. Tordal Trading blev en realitet og ikke kun ordleg med et firmanavn på papir.

Mit navn er Dennis Rene Jensen og jeg er 52 år. Er bosiddende i Skive med Katja (min viv) og sidste hjemmeboende barn Dagmar.

I de sidste 20+år har jeg været sælger i frisør branchen. Først 8 år hos Best Collection (Sexy Hair). Herefter 10 år hos Hair Cosmetic (Nashi, Nyce), før jeg til sidst var på kort visit hos TrontVeit.

Hvad skal jeg kalde et firma. Jeg har altid godt kunne lidet ordet Trading, da Katja hedder Tordal til mellemnavn - ja så lå det jo lige for: Tordal Trading.

Min plan med firmaet er at forhandle få, men relevante og salgbare artikler. Udvalget vil helt sikkert ændre sig med tiden, og skulle du sidde inde med en ide til noget, jeg burde kigge nærmere på, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Mit vigtigste aktiv er Dig (Kunden) og jeg lægger stor vægt på, at yde Top Service og have en God og Tillidsvækkende Dialog/samhandel, så Du har lyst til at "Komme igen".

Jeg glæder mig til at vi skal handle sammen.

Venlig hilsen

Dennis Rene Jensen