Aphro Celina Hår & Skæg SerumVores HårSerum kan anvendes til både hovedhår og skæg, og er nem at anvende. Serummet kan både bruges til bare områder, eller i hele håret/skæget, der er effektiv mod hårtab og bare pletter. Serummet stimulerer vækstfasen og øger antallet af strå i hver hårsæk. Ny GRØN formel - samme effekt!

 

 

Den kræver Kun 2 enkle Steps:

Daglig brug af din Hår- & Skæg Serum mindst 4 timer før Bad, eller når du har tørret dit Hår efter badet, hvor den efterfølgende masseres godt ind i hovedbunden/skægget.

Anvendelse: Placer pipette direkte ved hovedbund, eller ansigsthud i skæg området. Strat med få dråber, alt efter størrelse af området der behandles. Masser herefter forsigtigt ind og lad serum naturligt absorbere dvs. lad det lufttørre.

Den opgraderet udgave er i spray form, der fordeler produktet over området, hvorefter det masseres forsigtigt ind i hovedbunden, eller på hud i skægområdet. Fungerer på samme måde som før, men er mere effektiv, idet den er opgraderet med nye ingredienser der stimulerer hårvæksten.

Efter ca. 3 måneder vil du se en synlig forbedring af din hårvækst, men lad endelig behandlingen fortsætte lidt endnu, for at bibeholde de gode resultater, så du er bedst sikret mod hårtab.

Aphro Celina Serum til Hår- & Skæg indeholder det aktive molekyle (ICP). Det er videnskabeligt bevist at ICP som stimulerer hårvæksten, revitaliserer, “vækker” hvilende hårsække og øger antallet af hår. Udover det aktive stof, indeholder alle vores sera, desuden plejende ingredienser, der bidrager til et hurtig og effektivt resultat.

Aphro Celina Hårserum – Kliniske studier har vist at 9 ud af 10 testpersoner oplevede en bedring efter 3 måneder. Dette tal dækker dog over meget forskelligt opnået resultat. Lige fra meget lidt vækst til meget vækst.
Det afgørende punkt er om der stadig er lidt “liv” nede i hårsækkene, er der det vil produktet kunne gøre en stor forskel for dig.

1 flaske er rigeligt til at vurdere om det har værdi at investere i nr 2. Alt efter hvor store områder der behandles vil der være til Ca. 4-8 måneder i flasken (50ml). Typisk vil man kunne begynde at se effekt efter Ca. 2-3 måneder. Ved anvendelse – 1 gang dagligt.

 

 

Den opgraderet udgave af Aphro Celina Hår- & Skægserum er godkendt til salg (positiv listen) hos Grøn Salon og Grøn Klinik. Specielt velegnet til mindre områder som tinninger, bare pletter og tyndt skæg. 

 

NB! Alle vores produkter er 100% dermatologisk testet, og opfylder de strenge europæiske kvalitetskrav for kosmetik, og er udviklet UDEN test på dyr.