Aphro Celina Serum

Få Lange og Fyldige Øjenvipper med

Aphro Celina VippeSerum

Aphro Celina Scandinavia by Tordal er distributør i hele skandinavien af det tyske top brand Aphro Celina. Disse produkter kan kun bestilles hvis du er forhandler. Ønsker du at samarbejde som forhandler, giv os besked på siden bliv forhandler.

Aphro Celina Serum indeholder kun naturligt forekommende konserveringsmidler, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Aphro Celina Classic Eyelash er et dokumenteret effektivt øjenvippe serum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere øjenvipper på kun 4-6 uger.

Ingen af Aphro Celinas produkter indeholder parfume, farvestoffer eller parabener. Aphro Celina er udviklet og produceret i Tyskland, hvor det kontrolleres af de tyske myndigheder. Tysk topkvalitet når det er bedst!

Aphro Celina VippeSerum findes i 4 Varianter: Classic, Deluxe, Corallion. Den sidste variant er en BrynSerum.

Effekten af “Deluxe” er den samme som ved “Classic”, men indeholder flere plejende ingredienser som hyaluron og Biotin, der holder vipperne dybt hydreret.

Corallion er Aphro Celina’s “Grønne” serum. Den er extra plejende og særligt velegnet til dem med følsom hud. Bruges både til vipper og bryn.

Corallion er godkendt til salg (positiv listen) hos Grøn salon & Grøn klinik.
De aktive stoffer er Capixyl, Bisabolol Natural og forskellige pentapeptider, der er yderst effektive sammen med koffein.
Effekten vil normalt indtræffe efter ca. 4-8 uger.


TIP: Du kan med fordel anvende serum morgen og aften i en periode for at opnå en hurtigere effekt.

Derudover er der udviklet en speciel effektiv BrynSerum.

Aphro Celina BrynSerum

Når du gerne vil have stimuleret væksten af dine bryn og samtidig pleje huden. Det bliver gjort med ingredienser som Biotin og hyaluronsyre.

Aphro Celina Eyebrow er en dokumenteret virkningsfuld øjenbrynserum, der kan hjælpe dig til at få smukkere, fyldiger og mere markerede øjenbryn på ca. 8 uger.

Du skal påføre serummet på afrenset og tør hud, én gang om dagen. Det kan evt. være ved sengetid.

Serummet indeholder ikke olie og påvirker derfor ikke permanent makeup.

Aphro Celina har også vækst serum til Hår & Skæg  samt en intensiv fugtgivende mist til ansigtet - microhyaluron spray. Find produkt beskrivelserne i menuen.